Reishiuute kokemuksia ja vaikutukset

reishiuute kokemuksia

Reishi-sieni on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä arvostettu kasvi, jonka uskotaan edistävän terveyttä ja hyvinvointia monin tavoin. Reishi-sieni tunnetaan myös nimellä ”elämän sieni”, sillä sen uskotaan pidentävän elämää ja vahvistavan kehoa ja mieltä.

Yksi suosituimmista tavoista käyttää reishiä on valmistaa siitä uutetta, jota voidaan käyttää esimerkiksi teen seassa tai kapseleina. Tässä artikkelissa käymme läpi reishiuutteen kokemuksia ja vaikutuksia, ja selvitämme, miten tämä kasvi voi edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Lähdetään tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kasviin tarkemmin!

Reishiuute vaikutukset

Reishiuute on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty sieni, joka tunnetaan myös nimellä ”elämän sieni”. Se on saanut nimensä sen uskomattomien terveysvaikutusten vuoksi, jotka liittyvät sen sisältämiin aktiivisiin yhdisteisiin. Nykyään reishiuutetta käytetään monissa terveyttä edistävissä tarkoituksissa, ja sen vaikutuksia tutkitaan jatkuvasti ympäri maailmaa.

Tässä alapuolella tarkastelemme reishiuutteen vaikutuksia ja selvitämme, miten tämä kasvi voi edistää terveyttäsi eri tavoin.

  1. Voi vahvistaa immuunijärjestelmää: Reishiuutteen on osoitettu vahvistavan immuunijärjestelmää ja auttavan torjumaan tulehduksia. Se sisältää polysakkarideja, jotka auttavat kehoa tuottamaan enemmän immuunijärjestelmän soluja ja tehostavat immuunijärjestelmän toimintaa. Lisäksi reishiuute sisältää beetaglukaaneja, jotka auttavat stimuloimaan immuunijärjestelmän toimintaa ja edistävät terveiden solujen kasvua.
  2. Voi tasapainottaa hormonitasoja: Reishiuutteen on todettu auttavan tasapainottamaan hormonitasoja, erityisesti estrogeenin ja testosteronin suhteen. Se voi auttaa lievittämään hormonaalisia oireita, kuten PMS-oireita, ja se voi myös auttaa torjumaan hormonitoimintaan liittyviä sairauksia, kuten endometrioosia.
  3. Voi parantaa unenlaatua: Reishiuute sisältää yhdisteitä, jotka auttavat rauhoittamaan mieltä ja edistämään terveellistä unta. Se voi auttaa vähentämään unettomuutta ja parantamaan unen laatua, jolloin keho ja mieli saavat levättyä paremmin.
  4. Voi edistää sydämen terveyttä: Reishiuutteen on todettu auttavan edistämään sydämen terveyttä monin tavoin. Se voi auttaa alentamaan verenpainetta, kolesterolitasoja ja tulehdusta kehossa. Lisäksi se voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja edistää terveellistä verisuonten toimintaa.
  5. Voi vähentää stressiä: Reishiuute voi sisältää yhdisteitä, jotka auttavat vähentämään stressiä ja ahdistusta kehossa. Se voi auttaa edistämään terveellistä mielentilaa ja vähentää stressin negatiivisia vaikutuksia kehoon.

Paras reishiuute

Paras reishiuute

Puhdistamon Reishi-uute on valmistettu suomalaisesta, villinä kasvaneesta lakkakäävästä eli reishistä. Tämä voimakas C2-lakkakääpä on yksi eniten tutkituista funktionaalisista sienistä, jolla on yli 2000-vuotinen käyttöhistoria perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Reishin hyödyt ovat moninaiset, sillä se tasapainottaa kehoa eikä väsytä eikä piristä. Se edistää verenkiertoa ja tukee yleistä hyvinvointia. Puhdistamon Reishiuutetta voi käyttää säännöllisesti tai erityisesti kuormittavissa tilanteissa.

Annostus on yksi pipetillinen kahdesti päivässä ja päiväannos sisältää 30mg lakkakäävän beetaglukaaneja. Pidä huolta itsestäsi luonnollisesti ja valitse Puhdistamon Reishi-uute yleisen hyvinvointisi tueksi!

Reishiuute kokemuksia

Reishiuutetta on käytetty ympäri maailmaa jo tuhansia vuosia, ja sen hyödyt ovat kiistattomia, kuten myös parhaan ashwagandhan. Suomalainen Puhdistamo on valmistanut reishiuutetta villistä kasvaneesta lakkakäävästä, ja nyt meillä on mahdollisuus kokea sen vaikutukset omakohtaisesti. Olen haastatellut kolmea ihmistä, Seppoa, Villeä ja Annaa, jotka ovat käyttäneet Puhdistamon Reishiuutetta ja haluavat kertoa kokemuksistaan.

Seppo on ollut reishin käyttäjä jo useamman kuukauden ajan. Hän kertoo, että huomasi ensimmäiset vaikutukset jo muutaman päivän käytön jälkeen. ”Tunsin oloni energisemmäksi ja pystyin keskittymään paremmin töissä”, hän sanoo. Seppo on myös huomannut, että hänen unensa on syvempää ja levollisempaa, ja hän herää virkeänä aamuisin.

Ville puolestaan on käyttänyt reishiuutetta erityisesti stressaavien tilanteiden hoitoon. ”Olen huomannut, että reishi auttaa minua rentoutumaan ja rauhoittumaan. Olen käyttänyt sitä esimerkiksi ennen tärkeitä palavereita ja se on auttanut minua selviytymään paremmin”, Ville kertoo.

Anna taas käyttää reishiuutetta yleisen hyvinvointinsa tueksi. Hän kertoo, että reishi on auttanut häntä parantamaan vastustuskykyään ja välttämään flunssia. ”Olen myös huomannut, että reishi auttaa minua nukkumaan paremmin ja herään aamuisin virkeänä ja levänneenä”, hän lisää.

Kaikki kolme haastateltavaa kehuvat reishiuutteen vaikutuksia ja suosittelevat sitä muillekin. ”Reishiuute on todella toimiva luonnontuote, ja olen iloinen siitä, että Puhdistamo on tuonut sen saataville Suomessa”, Seppo sanoo. ”Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat parantaa yleistä hyvinvointiaan”, Anna lisää.