Paras vatsapenkki – Vertailussa 5 parasta

paras vatsapenkki vertailu

Tiesitkö, että vatsalihakset ovat yksi tärkeimmistä lihasryhmistä kehossa? Vatsalihakset tukevat selkää ja ryhtiä, auttavat ylläpitämään tasapainoa ja parantavat suorituskykyä monissa urheilulajeissa. Siksi onkin tärkeää löytää sopiva vatsalauta, joka tarjoaa monipuoliset harjoitusmahdollisuudet ja tukee oikeaa tekniikkaa.

Mutta mistä tietää, mikä vatsapenkki on paras juuri sinulle? Tässä artikkelissa vertailemme viittä eri vatsalautaa ja selvitämme niiden hyvät ja huonot puolet. Lue eteenpäin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva vatsapenkki!

Parhaat vatsapenkit

 1. Paras vatsapenkki – Body-Solid GFID31.
 2. Selkä ja vatsapenkki – Cam Ab & Back Machine.
 3. Hyvä vatsalauta – Body-Solid vatsalauta.
 4. Roomalainen vatsapenkki – Body-Solid.
 5. Halpa vatsapenkki – Horizontal Ab Crunch Machine.

1. Paras vatsapenkki: Body-Solid GFID31

Paras vatsapenkki

Etsitkö monipuolista treenipenkkiä, joka soveltuu kotikäyttöön ja mahdollistaa tehokkaan vatsalihastreenin? Ei hätää, sillä Body-Solid GFID31 on säädettävä ja paras vatsapenkki.

Tämä monikäyttöinen treenipenkki tarjoaa kuusi eri säätöasentoa selkänojalle ja istuinosalle, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan kulman. Vahva ja kestävä rakenne mahdollistaa maksimikapasiteetin jopa 270 kiloa, joten voit keskittyä treenaamaan ilman huolta penkin kestävyydestä.

DuraFirm™ -pehmusteet takaavat mukavuuden ja tukevan treenipinnan, joka auttaa sinua saavuttamaan tehokkaan ja turvallisen treenin. Lisäksi treenipenkki sisältää jalkatuen, joka mahdollistaa vielä monipuolisemman harjoittelun ja tukee jalkojen oikeaa asentoa.

Ole rohkea ja aloita matkasi kohti vahvempaa ja terveempää kehoa Body-Solid GFID31 säädettävän vatsalautan avulla!

2. Selkä ja vatsapenkki: Cam Ab & Back Machine

Selkä ja vatsapenkki

Haluatko treenata vatsalihakset ja selkälihakset tehokkaasti samalla laitteella? Ei hätää, sillä Cam Ab & Back Machine Body-Solid -laitteella saat monipuolisen ja tehokkaan harjoittelun aikaan!

Tämä nostovarteen perustuva laite sisältää yhteensä 27 eri asetusta, joten voit helposti säätää laitteen liikeradan itsellesi sopivaksi. Sen lisäksi, istuin on asetettu ergonomiseen 30 asteen kulmaan, joka mahdollistaa kehon liikkumisen oikealla tavalla ja keskittää rasituksen juuri sinne, missä se tarvitaan.

Cam Ab & Back Machine on suunniteltu tarjoamaan sinulle turvallisen ja tehokkaan treenikokemuksen. Laitteessa on laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne, joka kestää jopa vaativaa käyttöä. Voit luottaa siihen, että tämä laite auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset.

Tee päätös kehosi hyvinvoinnin ja kunnon kohentamiseksi ja aloita treenaaminen Cam Ab & Back Machine Body-Solid -laitteella! Tämä on todellinen monipuolinen treenilaite, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pitämään kropan kunnossa!

3. Hyvä vatsalauta: Body-Solid vatsalauta

Hyvä vatsalauta

Body-Solid vatsalauta on täydellinen valinta sinulle, joka haluat haastaa vatsalihaksesi ja saavuttaa vahvemman ja kiinteämmän keskivartalon.

Tämä vatsalauta on valmistettu kestävästä 50 x 50 mm teräsrungosta, joka varmistaa tukevan treenipinnan. Pehmusteet ovat erittäin paksuja ja mukavia, sillä DuraFirm™ -pehmusteet takaavat erinomaisen istumismukavuuden ja tuen selkärangalle. Vatsalaudassa on myös siirtopyörät, joten sen liikuttaminen on helppoa ja vaivatonta.

Vatsalaudan kulman suuri säätöalue, jossa on 12 eri kulmaa, mahdollistaa erittäin vaativienkin vatsalihasharjoitteiden tekemisen. Voit valita itsellesi sopivimman kulman ja tehdä esimerkiksi vinopenkkipunnerruksia, jalkojen nostoja ja muita erittäin tehokkaita harjoitteita.

Keskivartalo on kehon tukipilari, ja sen vahvistaminen auttaa parantamaan ryhtiä, ehkäisemään selkävaivoja ja parantamaan kehon hallintaa. Aloita matkasi kohti vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa Body-Solid vatsalaudalla!

4. Roomalainen vatsapenkki: Body-Solid

Roomalainen vatsapenkki

Body-Solid Roomalainen vatsapenkki ja selänojennuslaite on juuri sinulle, joka haluat harjoittaa vatsalihaksia, alaselkää, reisiä ja pakaroita tehokkaasti ja monipuolisesti.

Tämä laite on suunniteltu erityisesti sinua varten, joka arvostat korkealaatuista kotitreeniä. Sen leveä ja tukeva alusta varmistaa, että laite pysyy vakaana kaikissa tilanteissa, ja sen helppo säätömahdollisuus käyttäjän pituuden mukaan tekee siitä sopivan kaikenkokoisille käyttäjille.

Roomalaisen vatsapenkin ja selänojennuslaitteen avulla voit tehdä monipuolisia harjoituksia, jotka haastavat kehosi eri lihasryhmiä. Laitteen avulla voit treenata tehokkaasti ja turvallisesti esimerkiksi vinoja vatsalihaksia, alaselkää, reisiä ja pakaroita.

Laitteen ergonominen muotoilu varmistaa, että liikkeet ovat tehokkaita ja oikein suoritettuja. Voit säätää laitetta helposti juuri sinulle sopivaan kulmaan ja lisätä vastusta tarpeen mukaan.

Tämä vatsapenkki ja selänojennuslaite on helppo koota ja se vie vain vähän tilaa kotona tai kuntosalilla. Laitteen mitat koottuna ovat 116,2 x 61,5 x 102 cm (pituus x leveys x korkeus), joten se mahtuu hyvin useimpiin tiloihin.

Treenaa monipuolisesti ja tehokkaasti Body-Solid Roomalaisella vatsapenkki ja selänojennuslaitteella, ja huomaat pian kehosi vahvistuvan ja kiinteytyvän!

5. Halpa vatsapenkki: Horizontal Ab Crunch Machine

Halpa vatsapenkki

Tahdotko saada vahvan ja timmin vatsalihaksiston? Tämä Body-Solidin Horizontal Ab Crunch Machine on juuri sinua varten! Laitteen eristävä liike kohdistaa tehokkaasti vatsan seudun lihaksistoon, ja levypainojen avulla voit säädellä vastusta helposti.

Laite soveltuu 50mm-levypainoille ja sen vahva teräsrunko kestää käytössä vuodesta toiseen. Tämä on täydellinen laite kotikäyttöön, jotta saat vahvan keskivartalon ja timmit vatsalihakset.

Miten valita paras vatsapenkki?

Monelle meistä vatsalihakset ovat tärkeä osa kehon kuntoa. Ne antavat meille voimaa ja tukea selälle, parantavat ryhtiä ja voivat auttaa saavuttamaan urheilullisen ulkonäön. Yksi tehokkaimmista tavoista vahvistaa vatsalihaksia on käyttää vatsalaudan kaltaista laitetta, mutta hyvä vaihtoehto on myös paras trampoliini. Mutta miten valita paras vatsalauta?

 1. Käyttötarkoitus: Mieti miksi tarvitset vatsalautaa. Onko tarkoitus käyttää laitetta kevyisiin vatsalihasten venytyksiin vai voimakkaisiin vatsalihasten harjoituksiin?
 2. Materiaali: Hyvän vatsalaudan tulee olla kestävä, jotta se kestää käyttöä vuodesta toiseen. Useimmat vatsalautamallit ovat valmistettu teräksestä, mutta on myös muovisia malleja, jotka voivat olla hyviä vaihtoehtoja kevyemmille käyttäjille.
 3. Säätömahdollisuudet: Hyvä vatsalauta on säädettävissä eri korkeuksille ja kulmille. Tämä mahdollistaa monipuolisemmat harjoitukset ja auttaa treenaajaa löytämään itselleen sopivimman kulman.
 4. Pehmusteet: Pehmusteiden laadulla on väliä, jotta harjoittelu on mukavaa ja välttyy vammoilta. Hyvät vatsalautamallit ovat varustettu paksuilla ja kestävillä pehmusteilla.
 5. Kokoontaitettava: Jos tarvitset vatsalautaa kotikäyttöön, kannattaa harkita kokoon taitettavaa mallia. Tällöin saat laitteen pieneen tilaan säilytystä varten.
 6. Hinta: Vatsalautojen hinnat vaihtelevat merkistä ja mallista riippuen. Kannattaa miettiä, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan laitteeseen, mutta samalla muistaa, että laadukas vatsalauta on pitkäaikainen sijoitus.

Paras vatsalauta on sellainen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Tutustu eri vatsalautamalleihin ja mieti, mikä olisi juuri sinulle sopivin vaihtoehto.

Vatsapenkki kokemuksia


Vatsapenkki on yksi tehokkaimmista välineistä, joita voi käyttää kotona tai kuntosalilla vatsalihasten treenaamiseen paras hauistanko lisäksi. Halusimme kuulla, millaisia kokemuksia ihmisillä on vatsapenkkien käytöstä, joten pyysimme kolmea henkilöä kertomaan omista kokemuksistaan. Tässä ovat heidän tarinansa.

Jaska on kuntosaliharrastaja, joka on käyttänyt vatsapenkin erilaisia malleja jo useamman vuoden ajan. Hän kertoo, että vatsapenkki on hänen yksi suosikki välineistään vatsalihasten treenaamisessa. ”Olen käyttänyt useita erilaisia vatsalautoja ja voin sanoa, että paras on sellainen, joka tarjoaa säädettävän kulman. Näin pystyy valitsemaan itselleen sopivan haasteen ja säätämään sitä tarpeen mukaan. Lisäksi hyvä vatsalauta on vakaa ja kestävä, jotta sen käyttö on turvallista ja mukavaa.”

Anna on kotitreenaaja, joka käyttää vatsalautaa usein oman treeniohjelmansa osana. Hän kertoo, että vatsalauta on ollut hänelle erittäin hyvä lisä treenaamiseen ja auttanut saavuttamaan tuloksia. ”Minulla on pieni kotisali ja olen ostanut vatsalautani sen takia, että haluan treenata vatsalihaksia kotona. Se on helppo säilyttää ja käyttää kotona, ja sen avulla pystyn treenaamaan tehokkaasti vatsalihaksia. Parasta on, että sen avulla voi tehdä monipuolisia harjoituksia, joten se ei käy koskaan tylsäksi.”

Ulla on vasta aloittanut vatsalihasten treenaamisen ja hän käyttää vatsalautaa ensimmäistä kertaa. Hän kertoo, että vatsalauta on auttanut häntä kehittämään vatsalihaksiaan ja saavuttamaan paremman ryhdin. ”Olen vasta aloittelija vatsalihasten treenaamisessa, mutta vatsalauta on osoittautunut erittäin hyväksi välineeksi minulle. Se on helppo käyttää ja sen avulla pystyn tekemään erilaisia harjoituksia, jotka ovat auttaneet minua kehittämään vatsalihaksiani. Lisäksi olen huomannut, että treenaaminen vatsalautaa käyttäen on auttanut minua parantamaan ryhtiäni ja vähentämään selkäkipuja.”