Paras spinningpyörä vertailu – 10 parasta testissä

paras spinningpyörä vertailu

Spinningpyörä on noussut yhdeksi parhaista tavoista polkea sisätiloissa. Spinningpyörän avulla voit treenata tehokkaasti ja monipuolisesti, ja samalla välttyä sääolosuhteiden vaikutuksilta.

Mutta kuinka löytää paras spinningpyörä juuri omiin tarpeisiin? Tässä artikkelissa vertailemme kymmentä erilaista spinningpyörää ja autamme sinua tekemään oikean valinnan. Olemme testanneet pyörät perusteellisesti ja analysoineet niiden ominaisuuksia ja suorituskykyä, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ostoksestasi. Olit sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä, tämä vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan spinningpyörän.

10 parasta spinningpyörää vertailussa:

 1. Paras spinningpyörä – Tunturi Platinum Sprinter Bike PRO.
 2. Hyvä spinningpyörä – FitNord Racer 500.
 3. Hiljainen spinningpyörä – Gymstick PRO FTR.
 4. Hyvä spinningpyörä kotiin – FitNord Racer 1000.
 5. Laadukas spinningpyörä – Titan Life S72.
 6. Testivoittaja spinningpyörä – FitNord Racer 100.
 7. Halpa spinningpyörä – FitNord Racer 200.
 8. Edullinen spinningpyörä – Titan Life S11.
 9. Hyvä ja halpa spinningpyörä – Tunturi Cardio Fit S30.
 10. Ammattilaisten äly spinningpyörä – Wahoo KICKR BIKE.

1. Paras spinningpyörä – Tunturi Platinum Sprinter Bike PRO

Paras spinningpyörä

Tunturi Platinum Sprinter Bike PRO on spinningpyörien aatelia. Se on suunniteltu kestämään vaativankin käytön ja takaamaan huippusuoritukset jokaisella treenikerralla. Tämän pyörän avulla voit polkea, kiriä ja nousta kuin oikea pyöräilijä.

Platinum PRO -pyörässä on ergonominen ja tukeva runko, joka takaa vakauden ja mukavuuden treenin aikana. Rungon lisäksi myös ohjaustanko ja istuin ovat säädettävissä, joten voit muokata pyörän asentoa juuri omaan kehoosi sopivaksi. Näin voit polkea pidemmänkin aikaa ilman epämukavuutta tai rasitusta.

Pyörän vauhtipyörä on varustettu korkealaatuisilla laakereilla, jotka takaavat portaattoman vastuksen säätämisen tasaisesti ja tarkasti. Vapaa vauhtipyörä mahdollistaa myös realistisen ajotuntuman, joten voit nauttia polkemisesta ja tuntea kuinka kehosi rasittuu ja kehittyy.

Platinum PRO -pyörä on varustettu myös SPD-polkimilla, joten voit käyttää kätevästi pyöräilykenkiäsi. Tämä antaa sinulle paremman otteen ja tekee polkemisesta tehokkaampaa.

Tämä pyörä sopii sekä kotikuntoiluun että ryhmäliikuntaan. Se on erittäin helppo säätää ja käyttää, joten voit nauttia treenistä ilman turhia kommervenkkejä. Platinum PRO -pyörä on todellinen kärkinimi spinningpyörien saralla, ja se takaa sinulle huippukunnon ja tehokkaat treenit.

2. Hyvä spinningpyörä – FitNord Racer 500

Hyvä spinningpyörä

FitNord Racer 500 spinningpyörä on laite, joka on suunniteltu kestämään kovaakin harjoittelua. Laadukkaan ja kestävän rakenteensa ansiosta se soveltuu täydellisesti kotikäyttöön, taloyhtiön salille tai työpaikalle. Racer 500 erottuu edukseen kalliimpienkin spinningpyörien joukosta fantastisella sujuvalla polkutuntumallaan ja jämäkällä rakenteellaan.

Laite on varustettu tarkalla ja hiljaisella magneettivastuksella, joka tarjoaa portaattoman vastuksensäädön, mutta on samalla käytännössä äänetön. Vastuksen säätönupissa on lisäksi hätäjarru, joka tekee harjoittelusta turvallista. Lisäksi FitNord Racer 500 tarjoaa erittäin tasaisen ja sujuvan polkutuntuman, joka on miellyttävä ja tasainen.

Monipuoliset säätömahdollisuudet ja 135 kg maksimikäyttäjäpaino tekevät Racer 500:sta sopivan monenkokoisille käyttäjille. Laite on myös varustettu monipuolisilla lisämukavuuksilla, kuten otekahvoilla, tablettitelineellä ja juomapullonpidikkeellä. FitNord Racer 500 on siis täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää spinningpyörää kovaan kotikäyttöön tai yhteiskäyttöön.

3. Hiljainen spinningpyörä – Gymstick PRO FTR

Hiljainen spinningpyörä

Gymstick Pro FTR spinningpyörä on suunniteltu kestämään vaativiakin harjoitusolosuhteita, joten se sopii erityisesti kuntosaleille, urheiluseuroille ja ammattikäyttöön ryhmäliikuntaan. Laite on suunniteltu erityisesti kestämään rankkaa käyttöä ja sen ergonomiset ominaisuudet on optimoitu tukemaan kovaa harjoittelua.

Pyörän runko on valmistettu kestävästä teräksestä ja sen korkealuokkaiset osat takaavat pitkän käyttöiän. Laadukkaat laakerit ja vankka 20 kg vauhtipyörä tarjoavat erinomaisen polkutuntuman ja sujuvan liikkeen, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan tehokkaan harjoituksen.

Gymstick Pro FTR spinningpyörä on myös erittäin helppokäyttöinen. Pyörän etuosassa olevat kuljetuspyörät mahdollistavat sen helpon siirtämisen ja säätömahdollisuudet takaavat sen, että laitetta on helppo käyttää kaikille käyttäjille. Pyörässä on myös monipuoliset säätömahdollisuudet, joiden avulla jokainen käyttäjä voi säätää pyörän itselleen sopivaksi.

Huolto ja varaosat ovat saatavilla maahantuojalta, joten Gymstick Pro FTR spinningpyörä on myös huoltovapaa ja sen käyttöikä on pitkä. Tämä tekee pyörästä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun kaikille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää spinningpyörää ammattikäyttöön.

4. Hyvä spinningpyörä kotiin – FitNord Racer 1000

Hyvä spinningpyörä kotiin

FitNord Racer 1000 on spinningpyörä, joka ei jätä kylmäksi edes ammattilaisia. Sen suuri, 22 kg hihnavetoinen vauhtipyörä takaa tehokkaan ja tasaisen liikkeen. Laitteen magneettivastus on huoltovapaa ja portaattomasti säädettävä, joten vastuksen säätäminen on helppoa ja nopeaa. Extratehokkaat magneetit takaavat todella vahvan vastuksen, joka haastaa myös kokeneemmat kuntoilijat.

Racer 1000 on myös hiljainen käytössä, sillä magneettivastus ei aiheuta ylimääräistä melua. Pyörän polkutuntuma on ensiluokkainen, sillä sen pitkäikäinen hihnaveto varmistaa, että polkutuntuma on pehmeä ja mukava koko harjoittelun ajan. Laitteen monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta se sopii kaikenkokoisille käyttäjille, sillä sen maksimikäyttäjäpaino on jopa 150 kg.

FitNord Racer 1000 on myös todella tukeva, joten sen päällä voi polkea täydellä teholla ilman huolta laitteen kestävyydestä. Laitteessa on myös monipuoliset otekahvat, joten pyörän asentoa voi vaihtaa helposti ja mukavasti harjoittelun aikana. Pyörän käyttäjän mukavuutta ajatellen siihen on myös integroitu tabletti- ja puhelinteline, sekä juomapulloteline.

FitNord Racer 1000 on siis täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja tehokasta spinningpyörää. Se on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä kuntosaleilla ja ryhmäliikuntatunneilla, ja sen huoltovapaat ominaisuudet tekevät siitä erittäin käytännöllisen valinnan myös yksityiskäyttöön. Tämä pyörä haastaa sinut polkemaan kovempaa ja pidemmälle kuin koskaan ennen!

5. Laadukas spinningpyörä – Titan Life S72

laadukas spinningpyora

Titan Life S72 spinningpyörä on täydellinen valinta kotikuntoilijalle, joka etsii laadukasta ja monipuolista spinningpyörää. S72:n magneettivastus tarjoaa täysin äänettömän ja huoltovapaan polkutuntuman, jonka ansiosta voit keskittyä treeniin täysillä ilman häiriöitä. Polkimien ja satulan monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat optimaalisen harjoitusasennon, joka sopii jokaiselle käyttäjälle.

Pyörän 7 kilon vauhtipyörä on täydellinen kotikuntoilijalle, joka haluaa haastaa itsensä ja saada tehokkaan treenin aikaiseksi. S72:n LCD-näytöltä voit seurata treenisi etenemistä ja optimoida harjoituksesi eri mittareiden avulla, kuten poljettujen kalorien määrän ja nopeuden.

Titan Life S72 spinningpyörä on myös tyylikäs ja helppo käyttää. Pyörässä on kätevät siirtopyörät edessä, joten sen siirtäminen treenin jälkeen on vaivatonta. S72 on myös erittäin kestävä, sillä sen maksimikäyttäjäpaino on jopa 120 kg.

Kokonaisuudessaan Titan Life S72 spinningpyörä on loistava valinta aktiiviselle kotikuntoilijalle, joka etsii laadukasta, hiljaista ja monipuolista spinningpyörää, jolla saa tehokkaan treenin aikaiseksi.

6. Testivoittaja spinningpyörä – FitNord Racer 100

Testivoittaja spinningpyörä

Hanki FitNord Racer 100 Spinningpyörä ja luo oma spinning-studio kotiisi! Pyörä tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja tehokkuutta. Sen kestävä ja vankka rakenne takaa tukevan tuntuman ja hiljaisen polkemiskokemuksen. Pyörän manuaalisesti säädettävä kitkavastus mahdollistaa polkemisvastuksen helposti säädettävän ja juuri haluamallesi tasolle.

FitNord Racer 100 Spinningpyörä on varustettu hihnavetoisella 10 kilon vauhtipyörällä, joka tarjoaa tasaisen polkutuntuman ja tehokkaan harjoittelun. Pyörän kädensijoista saat tukevat otteet, joten voit keskittyä täysillä polkemiseen. Voit myös seurata suosikkiohjelmiasi polkemisen aikana, sillä pyörän etuosaan on lisätty tablettiteline. Juomapullolle on oma paikkansa pyörän alarungossa.

FitNord Racer 100 Spinningpyörä on kevyt ja helppo siirrellä, sillä sen paino on vain 31 kg. Pyörän etuosassa olevat pienet pyörät helpottavat sen siirtelyä. Pyörän mitat ovat kompaktit, joten se mahtuu mainiosti pienempäänkin tilaan.

FitNord Racer 100 Spinningpyörä tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia erinomaisella hinta-laatusuhteella. Pyörän suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja kestävyyteen, jotta voit nauttia spinning-harjoittelusta kotona vuosien ajan.

7. Halpa spinningpyörä – FitNord Racer 200

Halpa spinningpyörä

FitNord Racer 200 Spinningpyörä on loistava valinta sinulle, joka haluat laadukkaan, turvallisen ja luotettavan spinningpyörän! Sen tukeva runko, painava vauhtipyörä ja erinomainen hinta-laatusuhde tekevät Racer 200:sta yhtä hyvän tai paremman kuin kalliimmatkin kilpailijat.

18 kilon hihnavetoinen vauhtipyörä takaa kunnon vastuksen ja sujuvan polkuliikkeen, joten voit odottaa miellyttävää ja tasaisen tuntuista treeniä. Manuaalisesti säädettävä kitkavastus ja hätäjarru lisäävät turvallisuutta, ja penkin etäisyyttä ja korkeutta sekä kädensijojen korkeutta on helppo säätää L-muotoisista vivuista.

Racer 200:ssa on myös kätevä tablettiteline, joka mahdollistaa treenivideoiden tai suosikkiohjelman katselun polkutreenin aikana, ja juomapulloteline pitää juomasi käden ulottuvilla. Huomaa, että maksimikuormitus on 110 kg, joten suosittelemme suuremmalla maksimikuormituksella varusteltua mallia kookkaammille polkijoille.

Valitse FitNord Racer 200, jos etsit jämäkkää ja tukevaa spinningpyörää, jossa on jykevä vauhtipyörä tehokasta treeniä varten ja joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

8. Edullinen spinningpyörä – Titan Life S11

Edullinen spinningpyörä

Etsitkö helppoa tapaa aloittaa spinning-harrastus kotona? Titan Life S11 spinningpyörä on täydellinen valinta sinulle! 13 kg vauhtipyörä tarjoaa kevyen ja sujuvan pyöräilykokemuksen, joka sopii erinomaisesti aloittelijoille. Nestekidenäytöstä voit seurata tärkeitä treenitietoja, kuten aikaa, matkaa, nopeutta ja kalorikulutusta.

S11:n ohjaustanko ja istuin ovat helposti säädettävissä, joten voit löytää itsellesi sopivan ajoposition. Urheiluistuin on erityisen mukava pitkille ajomatkoille ja polkimet on varustettu turvallisilla pidikkeillä sisäpyöräilykengille.

Titan Life S11 spinningpyörä on kevyt ja helppo kasata kotona, ja sen magneettinen vastus takaa sujuvan treenikokemuksen. Pyörä on suunniteltu kestämään jopa 125 kg painon, joten se sopii monenlaisille polkijoille. Lisäksi S11:n takuu kotikäytössä on 12 kuukautta ostopäivästä alkaen.

Valitse Titan Life S11, jos haluat nauttia helppokäyttöisestä ja mukavasta spinningkokemuksesta kotona!

9. Hyvä ja halpa spinningpyörä – Tunturi Cardio Fit S30

Hyvä ja halpa spinningpyörä

Haluatko aloittaa spinning-harrastuksen kotona, mutta etsit edullista ja helppokäyttöistä pyörää? Tunturi Cardio Fit S30 on sinulle täydellinen valinta! Tämä kompakti ja kevyt spinningpyörä tarjoaa simppelin manuaalisen vastuksensäädön ja yksinkertaisen näyttöpaneelin, joka helpottaa harjoittelun seuraamista.

Cardio Fit S30 -spinningpyörän istuin ja ohjaustanko ovat säädettävissä sekä korkeus- että etäisyysmittaisesti, jotta löydät itsellesi sopivan ajoposition. Näin voit nauttia miellyttävästä ja tehokkaasta harjoittelusta, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Tunturi Cardio Fit S30 -spinningpyörän näyttö toimii paristoilla, joten voit sijoittaa sen kotona haluamaasi paikkaan ilman sähköpistokkeen lähellä olemista. Ja mikä parasta, pyörän siirtäminen on helppoa ja kätevää siirtopyörien ansiosta.

Tämä laite on erinomainen valinta aloitteleville spinning-harrastajille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä pyörää kotikuntoiluun. Kompakti koko ja kätevät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikenikäisille ja kaikenkokoisille käyttäjille. Hanki Tunturi Cardio Fit S30 -spinningpyörä ja aloita spinning-harrastus kotona jo tänään!

10. Ammattilaisten äly spinningpyörä – Wahoo KICKR BIKE

Ammattilaisten äly spinningpyörä

Wahoo KICKR spinningpyörä vie treenisi uudelle tasolle! Älyominaisuudet tekevät pyöräilystä uskomattoman tarkkaa ja räätälöitävää. Pyörän runko on kestävä ja tyylikäs, joten se sopii kaikenlaisille käyttäjille.

KICKR Bike toimii kuin oikea kilpapyörä ja se on täysin säädettävissä käyttäjän mielen mukaan. Vaihda pyörän tangon, polkimien ja satulan tarpeen mukaan. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten räätälöitävät vaihteistot ja simuloidut vaihteet, tekevät pyöräilystä tarkkaa ja todentuntuisempaa.

Pyörä käyttää legendaarista vauhtipyörätekniikkaa, joka luo vertaansa vailla olevan reagointikyvyn ja tehon tarkkuuden. Näin voit ylläpitää nopeutta ja saada ulkona ajamisen tunteen sisätiloissa. Wahoo Fitness -sovellus opastaa sinut pyörän asennuksessa ja digitaalinen näyttö näyttää selkeästi kaiken tarvittavan tiedon.

KICKR Bike integroituu saumattomasti muihin Wahoo-tuotteisiin ja toimii yhteensopivasti suosituimpien harjoitusohjelmien, kuten The Sufferfest, Zwift ja TrainerRoad, kanssa. Pyörässä on vastuksen tarkkuus +/-1%, suurin nousukulma +20% ja maksimivastus 2200 W. Pyörässä on myös ANT+ ja Bluetooth -yhteydet (jopa kolme yhtäaikaista yhteyttä), LED-näyttö ja vaihde- ja kallistusnäyttö. Treenaa fiksusti ja tehokkaasti Wahoo KICKR spinningpyörällä!

Miten paras spinningpyörä valitaan?

Spinningpyörä on tehokas väline kotitreenaamiseen, mutta mistä tietää, mikä on paras vaihtoehto omiin tarpeisiin? Mieti nämä asiat huolella läpi ennen kuin ostat spinningpyörän.

 1. Tarve: Spinningpyöriä on eri hintaluokissa, ja hinnan määrää usein laitteen ominaisuudet. Jos tarkoituksena on satunnainen käyttö, edullisempi pyörä voi olla riittävä. Toisaalta, jos pyörää aikoo käyttää usein ja pitkäkestoisesti, kannattaa harkita laadukkaampaa ja monipuolisempaa mallia.
 2. Vastuksen säätö: Spinningpyörän vastuksen säätö on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa treenin intensiteettiin. Useimmissa pyörissä vastus säädetään manuaalisesti, mutta joissain malleissa on myös sähköinen säätömahdollisuus. Tarkista, että pyörän vastus on riittävän voimakas ja että sen säätäminen on helppoa.
 3. Pyörän säädettävyys: Hyvä spinningpyörä on säädettävissä käyttäjän mukaan. Tärkeimpiä säädettäviä osia ovat istuin ja ohjaustanko. Istuimen korkeuden ja etäisyyden säädön ansiosta pyörä sopii eri pituisille käyttäjille. Ohjaustangon säätömahdollisuus puolestaan auttaa löytämään mukavan ja ergonomisen ajoasennon.
 4. Näyttö: Spinningpyörän näyttöpaneeli näyttää yleensä tietoja kuten nopeutta, matkaa, aikaa ja kulutettuja kaloreita. Laadukkaammilla malleilla on usein monipuolisempi näyttö, joka kertoo esimerkiksi sykkeen, vastuksen ja kierrosten määrän. Tarkista, että näyttö on helppolukuinen ja että siitä näkyy kaikki haluamasi tiedot.
 5. Paino ja kestävyys: Hyvä spinningpyörä on painava ja kestävä. Raskaampi pyörä pysyy paikoillaan paremmin treenatessa ja kestää myös kovempaa käyttöä. Tarkista, että pyörän runko on vankka ja kestävä, jotta voit treenata turvallisesti ja pitkäikäisesti.
 6. Siirrettävyys: Jos aiot liikutella spinningpyörää, kannattaa valita pyörä, jossa on siirtopyörät helpottamaan liikuttelua. Muuten pyörän siirtely voi olla hankalaa ja jopa vaarallista.

Miksi spinningpyörä kannattaa hankkia?

Sinun kannattaa harkita spinningpyörän ostamista näiden syiden vuoksi!

Ajan- ja rahansäästö

Hyvä syy, miksi kannattaa harkita spinningpyörän ostamista, on ajansäästö. Spinningpyörä mahdollistaa tehokkaan treenin kotona, ilman että tarvitsee lähteä ulos tai lähteä kuntosalille. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, koska voit treenata milloin haluat ja miten pitkään haluat. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka ovat kiireisiä tai joiden aikataulu ei ole joustava.

Spinningpyörä on myös erinomainen rahansäästäjä. Kuntosalimaksut, henkilökohtaisen valmentajan kustannukset ja mahdolliset matkakulut voivat kaikki kasvattaa kuntoilun kustannuksia. Spinningpyörän hankkiminen on yleensä kertamaksu, joka maksaa itsensä takaisin säästyneinä kustannuksina pitkällä aikavälillä.

Sääolosuhteet ja mukavuus

Toinen syy spinningpyörän hankkimiselle on sääolosuhteet. Huono sää voi rajoittaa mahdollisuuksia ulkona liikkumiseen. Spinningpyörä mahdollistaa tehokkaan treenin sisätiloissa ilman että sinun tarvitsee huolehtia sääolosuhteista. Tämä on erityisen tärkeää niille, jotka asuvat alueilla, joilla on pitkät ja kylmät talvet.

Spinningpyörä on myös erittäin mukava vaihtoehto. Laitteen ergonomiset ominaisuudet mahdollistavat mukavan ja turvallisen pyöräilyn ilman, että sinun tarvitsee huolehtia liikenteestä tai asfaltin epätasaisuuksista. Voit pyöräillä haluamallasi vauhdilla ja käyttää haluamiasi vastusasetuksia, mikä tekee harjoittelusta juuri sinulle sopivaa.

Monipuolinen ja tehokas harjoittelu

Spinningpyörä on erittäin monipuolinen laite, joka mahdollistaa erilaiset treenit ja intensiteetit. Voit pyöräillä kevyesti ja rentouttavasti tai kovaa ja haastavasti, mikä tekee siitä erinomaisen laitteen kaiken tasoisille kuntoilijoille. Laitteen vastusasetukset mahdollistavat myös erilaiset treenit, kuten mäkivetoj

Spinningpyörä kokemuksia

Leo ja Siina ovat pariskunta, joka harrastaa aktiivisesti spinningiä. He ovat omistaneet spinningpyörän jo pitkään ja ovat erittäin tyytyväisiä laitteen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja etuihin.

Leo aloitti spinningin harrastamisen jo nuorena, ja hän on kokenut monta erilaista spinningpyörää. Hänen mukaansa spinningpyörä on loistava tapa ylläpitää kuntoa ja parantaa kestävyyttä. Leo on erityisen innostunut spinningpyörien monipuolisuudesta ja siitä, että niitä voi säätää oman kunnon mukaan.

Siina taas aloitti spinningin vasta Leoa myöhemmin, mutta hän on nopeasti löytänyt lajin parista oman paikkansa. Siinan mukaan spinningpyörä on erittäin helppo ja turvallinen tapa treenata kotona. Hän arvostaa myös sitä, että spinningin avulla voi treenata koko kehoa tehokkaasti ja monipuolisesti.

Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että spinningpyörä on erinomainen valinta niille, jotka haluavat ylläpitää kuntoaan kotona. Pyöräily on helppo ja turvallinen laji, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Spinningpyörän avulla voi treenata tehokkaasti, mutta samalla myös nauttia treenaamisesta.

Leo ja Siina suosittelevat spinningpyörää kaikille, jotka haluavat ylläpitää kuntoaan tai parantaa kestävyyttään. He ovat omasta kokemuksestaan huomanneet, että spinningin avulla voi saavuttaa tuloksia nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi spinningpyörän hankkiminen on helppoa ja edullista verrattuna kuntosalijäsenyyksiin tai kalliisiin urheilulajeihin.

Spinningin avulla voi ylläpitää omaa terveyttään ja hyvinvointiaan, ja samalla nauttia treenaamisesta ja uusista haasteista.