Paras kreatiini – Vertailussa 10 parasta

paras kreatiini vertailu

Kreatiini on hyödyllinen lisäravinne, jota urheilijat ja kuntoilijat käyttävät suorituskykynsä parantamiseksi ja lihasten kasvattamiseksi. Kreatiini on aminohappojen johdannainen, jota esiintyy luonnollisesti lihaksissa ja aivoissa.

Kreatiinilisäravinteita on kuitenkin saatavilla monenlaisia, ja valikoiman laajuus voi tehdä valinnan tekemisestä hankalaa. Tämä artikkeli tarjoaa vertailun 10 parhaasta kreatiinilisäravinteesta markkinoilla, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan tuotteen.

Auttamme sinua löytämään pahaan kreatiinin olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen.

Parhaat kreatiinit vertailussa

 1. Paras kreatiini – Star Nutrition Kreatiinimonohydraatti.
 2. Hyvä kreatiini – Chained Nutrition Kre-Alkalyn Hardcore.
 3. Puhdas kreatiini – Star Nutrition Ultimate Creatine.
 4. Vegaaninen kreatiini – Star Nutrition Creatine Creapure.
 5. Kreatiniini lisäravinne – SmartSupps Creatine Monohydrate.
 6. Hyvän makuinen kreatiini – Star Nutrition Flavoured Creatine.
 7. Laadukas kreatiini – Optimum Nutrition Creatine Powder.
 8. Edullinen kreatiini – Swedish Supplements Creatine Monohydrate.
 9. Teelusikallinen kreatiinia – Kreatin Monohydrat.
 10. Halpa kreatiini – ELIT 100% Pure Creatine monohydrate.

1. Paras kreatiini – Star Nutrition Kreatiinimonohydraatti

Star Nutritionin Creatine Monohydrate on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja kasvattaa lihasmassaa. Tämä 100% puhdas ja hienojakoinen kreatiinimonohydraatti auttaa lisäämään räjähtävää voimaa ja kestävyyttä, sekä edistää lihasmassan kasvua ja palautumista.

Vegaaninen tuote on valmistettu erittäin laadukkaasta raaka-aineesta ja se sisältää optimaalisen määrän kreatiinia, joka auttaa lataamaan energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Creatine Monohydrate on erittäin helppo yhdistää muihin lisäravinteisiin ja se on erinomaisella hinta-laatusuhteella. Noudattamalla annossuosituksia, voit varmistaa optimaalisen hyödyn kreatiinilisästä ja parantaa suorituskykyäsi entisestään!

2. Hyvä kreatiini – Chained Nutrition Kre-Alkalyn Hardcore

Hyvä kreatiini

Chained Nutritionin Kre-Alkalyn Hardcore on tehokas ja kätevä kreatiinilisä, joka sisältää puhdasta pH-puskuroitua kreatiinia. Tuote lisää suoritustehoa nopeasti ilman tankkausjaksoa, ja sen välitön vaikutus on havaittavissa jo ensimmäisestä annoksesta lähtien. Kre-Alkalyn Hardcore auttaa lisäämään voimaa ja kestävyyttä, ja sen käyttö ei sido nestettä.

Kre-Alkalyn® on puhdas kreatiinimonohydraatti, joka on pH-puskuroitu parhaan mahdollisen imeytymisen aikaansaamiseksi. Se on emäksinen ja säilyy stabiilina ohutsuoleen asti, josta se siirtyy lihassoluihin. Tämä tekee siitä erinomaisen tehonlisääjän urheilijoille, jotka haluavat vahvat ja hyvin erottuvat lihakset.

Monet muut kreatiinilisät voivat muuttua toimimattomaksi kreatiniiniksi pilkkoutumisen aikana, mikä voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten nesteen kertymistä kroppaan. Kre-Alkalyn Hardcore auttaa välttämään näitä ongelmia ja tekee siitä turvallisen ja tehokkaan vaihtoehdon kreatiinilisän nauttimiseen.

Ota 2-4 kapselia Kre-Alkalynia noin 30 minuuttia ennen harjoittelua, jotta voit saada välittömän voimanlisäyksen, paremman räjähtävyyden ja kestävyyden. Jokainen purkki sisältää jopa 80 annosta, mikä takaa pitkäaikaisen ja tehokkaan käytön.

3. Puhdas kreatiini – Star Nutrition Ultimate Creatine

Puhdas kreatiini

Star Nutritionin Ultimate Creatine tarjoaa sinulle lisäpotkua treeneihin! Tämä kreatiinikapseli on suunniteltu antamaan voimaa ja räjähtävyyttä harjoituksiisi, ilman että se sidostaisi nestettä kehossasi. Kreatiini auttaa täyttämään lihasten kreatiinifosfaattivarastoja, joka johtaa voimakkaampaan pumppiin ja lihasvolyymikasvuun.

Ultimate Creatine on pH-puskuroitu, joka tarkoittaa, että se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Otat vain 2-3 kapselia noin 30 minuuttia ennen treeniä, ja voit nauttia lisääntyneestä voimasta ja räjähtävyydestä ilman perinteisen kreatiinimonohydraatin mahdollista nesteen kertymistä ja painonnousua.

Ultimate Creatine on stabiili kreatiinimolekyyli, joten voit käyttää sitä pienemmällä annoskoolla, mutta silti saavuttaa suuremman vaikutuksen treenitehoon. Lisää Ultimate Creatine rutiiniisi ja huomaat eron voimassa ja suorituskyvyssä!

4. Vegaaninen kreatiini – Star Nutrition Creatine Creapure

vegaaninen kreatiini

Star Nutritionin Creapure on huippuluokan ravintolisä, joka tarjoaa puhtaimman mahdollisen muodon kreatiinista. Tämä tuote sisältää 100 % puhdasta Creapure®-ainesosaa, joka on valmistettu Saksassa ja tunnetaan yhtenä maailman puhtaimmista kreatiinin muodoista. Creapure® on erittäin puhdas ja mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, joka liukenee hyvin kaikkiin nesteisiin.

Kreatiini on yksi suosituimmista ravintolisistä maailmassa, ja sen hyödyt lihaskasvun ja lihaskestävyyden lisäämisessä ovat hyvin dokumentoituja. Star Nutritionin Creapure® tarjoaa 5 g puhdasta kreatiinia annosta kohden, joka auttaa parantamaan lihasvoimaa ja kestävyyttä lyhytkestoisen ja erittäin intensiivisen harjoittelun aikana. Creapure ei sisällä lisäaineita ja se on vegaaninen.

Star Nutritionin Creapure® on kultastandardi kreatiinilisille. Tämä huippuluokan ravintolisä on saatavilla peräti 60 annoksen pakkauksessa, joka tarjoaa täyden tuen urheilusuorituksille. Käyttämällä Creapurea takaat kehosi maksimaalisen kreatiinitason ja voit saavuttaa parhaat tulokset harjoittelussasi.

5. Kreatiniini lisäravinne – SmartSupps Creatine Monohydrate

Kreatiini lisäravinne

SmartSupps CREATINE on korkealaatuinen lisäravinne, joka sisältää puhdasta kreatiinimonohydraattia suoraan valmistajalta parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämä tuote on suunniteltu tarjoamaan sinulle lisääntynyttä voimaa ja kestävyyttä, sekä lisääntynyttä lihasvolyymia.

CREATINE sisältää 100% puhdasta kreatiinimonohydraattia, joka on erinomainen lisäravinne voimaharjoitteluun, kamppailulajeihin, palloilulajeihin ja räjähtävyyttä vaativiin suorituksiin. Tämä lisäravinne auttaa parantamaan fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa.

CREATINE on myös vegaaninen ja sen neutraali maku tekee siitä helpon lisättävän ruokavalioon. Jokainen annos sisältää 3 g kreatiinimonohydraattia ja yhdessä purkissa on peräti 200 annosta, mikä tekee siitä erittäin taloudellisen valinnan.

Päivittäinen annossuositus on yksi teelusikallinen (3 g) joka aamu aamupalan yhteydessä. Sekoita CREATINE veteen ja nauti sen tehokkaasta vaikutuksesta. Valitse SmartSupps CREATINE lisäravinteeksi, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi treenaamisessa.

6. Hyvän makuinen kreatiini – Star Nutrition Flavoured Creatine

Hyvän makuinen kreatiini

Flavoured Creatine on Star Nutritionin kreatiinijauhe, joka maistuu hyvältä! Kreatiini on tutkittu ainesosa, joka lisää voimaa ja nopeuttaa lihasten kasvua. Mutta miksi tyytyä mauttomaan kreatiinijauheeseen, kun voit nauttia maukkaasta juomasta?

Mausta elämäsi Flavoured Creatine tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita kahden hyvän maun välillä: Mansikka tai Päärynä/Vanilja. Voit nauttia kreatiinista missä ja milloin tahansa, sekoita vain jauhe veteen ja nauti hyvästä mausta.

Lisää voimaa ja räjähtävyyttä Flavoured Creatine sisältää kreatiinimonohydraattia, joka on perusteellisesti tutkittu ainesosa ja jonka tiedetään lisäävän voimaa ja räjähtävyyttä. Kreatiini auttaa myös nopeuttamaan lihasten kasvua, mikä on tärkeää voimaa ja kestävyyttä vaativissa urheilulajeissa.

Helppo käyttää Flavoured Creatine on helppo käyttää. Sekoita vain ohjeessa ilmoitettu annos jauhetta lasilliseen vettä, sekoita hyvin ja nauti. Voit juoda sen milloin tahansa päivän aikana, joten voit helposti sisällyttää sen päivittäiseen rutiiniisi.

Flavoured Creatine on täydellinen valinta, jos haluat nauttia kreatiinista hyvän maun kera. Saat lisää voimaa, räjähtävyyttä ja nopeutettua lihasten kasvua, ja samalla nautit hyvästä mausta!

7. Laadukas kreatiini – Optimum Nutrition Creatine Powder

Laadukas kreatiini

Creatine Powder on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään, lisätä voimaa ja kestävyyttä sekä kasvattaa lihasmassaa. Tämä korkealaatuinen kreatiinimonohydraatti sisältää vain puhdasta kreatiinia ilman mitään ylimääräisiä lisäaineita.

Jauhe on täysin hajuton ja maustamaton, joten se on helppo sekoittaa veteen tai tuoremehuun ilman epämiellyttävää makua tai hajua. Kukkurallinen teelusikallinen sisältää 3 g kreatiinia, mikä on juuri sopiva annos päivittäiseen käyttöön.

Kreatiinimonohydraatti on yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista lisäravinteista voimaharjoitteluun ja kehonrakennukseen. Creatine Powder tarjoaa sinulle puhtaan ja helposti käytettävän kreatiinilisän, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi treenatessasi. Lisää vain annos jauhetta juomaasi ennen treeniä ja saat lisää potkua suorituskykyysi!

8. Edullinen kreatiini – Swedish Supplements Creatine Monohydrate

Edullinen kreatiini

Swedish Supplementsin Creatine Monohydrate on loistava valinta kaikille, jotka haluavat lisätä fyysistä kapasiteettiaan ja saada tuloksia harjoittelusta. Jokainen annos sisältää täydet 5 000 mg puhdasta kreatiinimonohydraattia, joka on mikronisoitu ja 100% luonnollinen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote ei sisällä mitään ylimääräisiä aromeita, väriaineita tai makeutusaineita.

Swedish Supplementsin Creatine Monohydrate on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä fyysistä kapasiteettiaan. Sen korkealaatuinen kreatiinimonohydraatti auttaa lisäämään voimaa ja kestävyyttä, mikä johtaa parempiin tuloksiin harjoittelussa. Annostus on helppo, sillä yksi annos on täydet 5 000 mg kreatiinimonohydraattia, joka voidaan sekoittaa haluttuun juomaan.

Swedish Supplementsin Creatine Monohydrate on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja se on erittäin helppo sekoittaa nesteeseen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat parantaa fyysistä suorituskykyään ilman ylimääräisiä lisäaineita.

9. Teelusikallinen kreatiinia – Kreatin Monohydrat

Teelusikallinen kreatiinia

Fairingin Creatine Monohydrate on luotettava valinta, kun haluat lisätä voimaa, energiaa ja huomattavaa lihasmassan kasvua. Sen sisältämä Creapure on patentoitu prosessi, jolla varmistetaan korkein mahdollinen puhtaus- ja laatutaso.

Tämä kreatiinimonohydraatti on suunniteltu erityisesti lyhytkestoisia, intensiivisiä ja äärimmäisiä rasituksia varten, kuten voimaharjoitteluun, juoksuun tai voimannostoon. Sen vaikutus perustuu lihasten nesteenpitoisuuden lisääntymiseen, joka auttaa saavuttamaan maksimaalisen voiman ja kasvattamaan lihaskokoa.

Annostus on helppo säätää henkilökohtaisen tavoitteen ja kehon painon mukaan, mutta suositeltu päiväannos on 5-15 g. Noudata aina pakkauksessa olevaa annostusta, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn kreatiinista. Valitse Fairingin Creatine Monohydrate ja koe miten se auttaa sinua saavuttamaan huippusuorituksia!

10. Halpa kreatiini – ELIT 100% Pure Creatine monohydrate

Halpa kreatiini

Elit Nutritionin 100% Pure Creatine Monohydrate on huippulaadukas lisäravinne, joka auttaa sinua kehittämään lihaksiasi entistäkin tehokkaammin. Se sisältää vain 100% puhdasta mikronisoitua kreatiinimonohydraattia, joka on erittäin hyvin imeytyvä muoto kreatiinista. Lisäravinteen avulla voit edistää lihasmassan kasvua, lisätä lihasvoimaa ja kestävyyttä sekä saavuttaa parempia treenituloksia.

100% Pure Creatine Monohydrate on täysin lisäaineeton, joten voit olla varma, että saat vain puhtainta kreatiinia elimistöösi. Lisäravinne liukenee helposti valitsemaasi juomaan, joten sen käyttäminen on vaivatonta. Kreatiinimonohydraatti on luonnollinen aine, joka auttaa sinua saavuttamaan paremman suorituskyvyn ja energian lihaksillesi.

Elit Nutritionin 100% Pure Creatine Monohydrate auttaa sinua saavuttamaan parempia treenituloksia ja kehittämään lihaksiasi entistä tehokkaammin. Se on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kehittää lihaksiaan ja parantaa suorituskykyään.

Mitä kreatiini on?

Lisäravinteena kreatiini on lisää voimaa antava, jota käytetään yleisesti urheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa. Kreatiini on orgaaninen yhdiste, jota esiintyy kehossa luonnollisesti. Se on aminohappojen kreatiinin, arginiinin ja glysiinin yhdiste, joka muodostuu maksassa ja haimassa. Kreatiinin tehtävä on varastoida energiaa lihaksiin, jolloin sitä voidaan käyttää nopeasti voimaa ja energiaa vaativissa liikuntasuorituksissa.

Kreatiini lisäravinteena on yleinen, koska sen on todettu lisäävän kehon kykyä suorittaa lyhyitä, intensiivisiä harjoituksia, kuten voimaharjoituksia ja nopeusjuoksuja. Kreatiinin avulla urheilijat voivat nostaa voimatasojaan, mikä auttaa heitä tekemään enemmän toistoja ja saamaan enemmän tehoja irti harjoituksistaan.

Kreatiinin käyttö on yleistynyt etenkin painonnostajien ja kehonrakentajien keskuudessa, koska se auttaa lisäämään lihasmassaa ja -voimaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kreatiini lisäravinteena edistää lihasmassan kasvua, parantaa lihasten palautumista ja vähentää lihaskipua.

Kreatiini on myös suosittu lisäravinne monissa muissa urheilulajeissa, kuten juoksussa, pyöräilyssä ja uinnissa, joissa lyhytkestoiset ja intensiiviset suoritukset ovat tärkeitä. Kreatiinin käytön on todettu parantavan kestävyyttä ja auttavan urheilijoita suorittamaan paremmin kilpailuissa.

Kreatiinin käytön turvallisuus on ollut monien keskustelujen aiheena, mutta useat tutkimukset ovat osoittaneet sen olevan turvallinen ja tehokas lisäravinne.

Mitä hyötyä kreatiinista on?

Kreatiinilla on useita hyötyjä keholle, erityisesti urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten kannalta. Tärkeimmät kreatiinin hyödyt ovat:

 1. Lisää lihasvoimaa ja -kestävyyttä: Kreatiini auttaa lisäämään lihasten energiamäärää, mikä johtaa parantuneeseen suorituskykyyn lyhyissä, voimaa vaativissa harjoituksissa, kuten painonnostossa ja sprinteissä. Se myös vähentää lihasväsymystä ja parantaa kestävyyttä, jolloin voit treenata pidempään ja kovemmin.
 2. Edistää lihasmassan kasvua: Kreatiini lisää lihaksen nesteenpitoisuutta, mikä edistää proteiinisynteesiä ja auttaa lihasten kasvussa. Se myös lisää insuliinin eritystä, joka auttaa ravintoaineiden imeytymisessä lihaksiin.
 3. Parantaa aivotoimintaa: Kreatiini voi myös parantaa aivotoimintaa ja lievittää stressiä. Se auttaa lisäämään aivojen energiansaantia ja tehostamaan hermolihasviestintää, mikä voi parantaa kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 4. Auttaa vähentämään lihavuutta: Kreatiini auttaa lisäämään lihasmassaa, joka kuluttaa enemmän energiaa kuin rasvakudos. Tämä auttaa vähentämään kehon rasvamassaa ja parantaa aineenvaihduntaa.
 5. Parantaa sydämen terveyttä: Kreatiini auttaa lisäämään ATP-tuotantoa, joka on tärkeää sydänlihaksen toiminnalle. Se voi myös auttaa alentamaan verenpainetta ja parantaa verenkiertoa.

Kreatiini kokemuksia

Kreatiinin vaikutukset ovat kiistattomat, ja moni onkin todennut sen antaneen lisää tehoa ja voimaa treeniin. Nyt kerromme kolmen nuoren urheilijan, Matti 20v, Anniina 19v ja Simo 29v, kokemuksia kreatiinista.

Matti on harrastanut voimailua jo useamman vuoden ajan, ja hän kertoo kreatiinin auttaneen häntä saavuttamaan uusia ennätyksiä. ”Kreatiini on ollut minulle todellinen pelastus, kun tavoitteena on ollut kasvattaa lihasmassaa ja lisätä voimaa. Huomasin heti ensimmäisten viikkojen jälkeen, että jaksan tehdä pidempiä sarjoja ja pystyn käyttämään enemmän painoja”, Matti kertoo. ”Lisäksi kreatiini on auttanut minua palautumaan nopeammin treeneistä, joten olen voinut treenata kovemmin ja useammin.”

Anniina taas on harrastanut kehonrakennusta vasta vähän aikaa, mutta on jo huomannut kreatiinin vaikutukset omassa treenissään. ”Ennen kreatiinin käyttöä huomasin, että minulla oli vaikeuksia saada lihakseni kasvamaan. Treenasin kovaa, mutta tulokset eivät olleet toivottuja”, Anniina kertoo. ”Kun aloitin kreatiinin käytön, huomasin muutoksen heti. Lihakseni kasvoivat nopeammin ja olin vahvempi treeneissä. En voisi olla tyytyväisempi kreatiinin vaikutuksiin omaan treeniini.”

Simo on ammattilaisurheilija ja hän kertoo kreatiinin auttaneen häntä parantamaan suorituskykyään entisestään. ”Olen käyttänyt kreatiinia jo useamman vuoden ajan ja voin sanoa, että se on yksi tärkeimmistä lisäravinteista minulle. Kreatiinin avulla olen pystynyt kasvattamaan lihasmassaani ja samalla parantamaan kestävyyttäni”, Simo kertoo. ”Kreatiini auttaa minua jaksamaan pidempään kovassa treenissä ja antaa lisää voimaa. En usko, että olisin päässyt tähän pisteeseen ilman kreatiinin käyttöä.”

Kreatiini käyttö

Kreatiinin käyttö aloitetaan yleensä ns. latausvaiheella, jossa otetaan suurempi annos kreatiinimonohydraattia päivittäin viikon ajan. Tämän jälkeen siirrytään ylläpitovaiheeseen, jossa kreatiinia otetaan pienempi annos päivittäin jatkuvasti. Kreatiinia voi ottaa esimerkiksi veden tai mehun seassa, ja annosteluohjeita tulee noudattaa tarkasti.

Matti, 20-vuotias opiskelija, kertoo käyttäneensä kreatiinia jo useamman vuoden ajan. ”Olen huomannut selkeän eron treeneissä sen jälkeen kun aloitin kreatiinin käytön. Jaksan tehdä pidempiä sarjoja ja toistoja, ja lihakset tuntuvat vahvemmilta”, Matti sanoo. Hän noudattaa kreatiinin käytössä annosteluohjeita tarkasti ja käyttää sitä ympäri vuoden.

Anniina, 19-vuotias fitness-harrastaja, aloitti kreatiinin käytön vasta hiljattain. ”Olen huomannut, että jaksan tehdä treeneissä pidempään ja pystyn nostamaan painoja helpommin. Lisäksi lihakset tuntuvat täyteläisemmiltä”, hän kertoo. Anniina käyttää kreatiinia ylläpitovaiheessa, eikä ole huomannut mitään haittavaikutuksia.

Simo, 29-vuotias personal trainer, suosittelee kreatiinin käyttöä kaikille voimaharjoittelua harrastaville. ”Kreatiini auttaa parantamaan treenituloksia ja edistää lihaskasvua. Se on hyvä lisäys ruokavalioon, kun halutaan saada enemmän voimaa ja kestävyyttä”, hän sanoo. Simo käyttää kreatiinia ympäri vuoden ja kehottaa noudattamaan annosteluohjeita tarkasti.