Paras hauistanko – Vertailussa 5 parasta

paras hauistanko kotiin

Haluatko tehostaa hauistreeniäsi ja saada aikaan nopeita tuloksia? Silloin oikeanlainen hauistanko voi olla juuri se ratkaiseva tekijä. Markkinoilla on kuitenkin runsaasti erilaisia hauistankoja, joten niiden vertailu ja sopivan valitseminen voi olla haastavaa.

Tässä artikkelissa käymme läpi viisi parasta hauistankoa ja vertailemme niiden ominaisuuksia, jotta sinun on helpompi tehdä oikea valinta. Lue myös paras kuntokeskus kotiin vertailu. Olemme valinneet mukaan eri hintaluokkien vaihtoehtoja, jotta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto oli budjetti sitten suuri tai pieni.

Jatka lukemista, niin löydät juuri sinulle sopivan hauistangon!

Parhaat hauistangot

  1. Paras hauistanko – LEOKO kulmatanko.
  2. Hyvä hauistanko – Gymstick tanko.
  3. Kulmatanko hauistanko – FitNord EZ-tanko.
  4. Laadukas hauistanko – FitNord kulmatanko.
  5. Edullinen hauistanko – FitNord kierrelukko.

1. Paras hauistanko: LEOKO kulmatanko.

Paras hauistanko

Paras hauistanko eli tämä kulmatanko on suunniteltu kestämään vaativimmatkin harjoittelut. Laadukkaat laakerit takaavat sujuvan ja tasaisen liikkeen, joka auttaa kehittämään voimaa ja notkeutta. LEOKO:n harjoituslukot pitävät tangon tukevasti paikallaan, joten voit keskittyä harjoitteluun ilman häiriöitä.

Tämä kulmatanko erottuu muista LEOKO:n valikoimassa olevista tangoista valmistajansa puolesta, mutta se on silti yhtä laadukas ja kestävä. Hanki tämä kulmatanko, jos haluat vaativan harjoittelun välineen, joka kestää aikaa ja käyttöä.

2. Hyvä hauistanko: Gymstick tanko

Hyvä hauistanko

Gymstick Kulmatanko 7 kg on täydellinen valinta sinulle, joka haluat kehittää hauis- ja ojentajalihaksiasi. Tämä korkealaatuinen kulmatanko on valmistettu kromipinnoitetusta teräksestä, joka kestää vuosia rankkaa käyttöä ja säilyttää hyvän ulkonäkönsä pitkään. Kulmatangon karhennettu otepinta antaa sinulle hyvän otteen ja vähentää liukastumisriskiä harjoittelun aikana.

Gymstick Kulmatangon pituus on 120 cm, joten se sopii erinomaisesti hauiskääntöihin ja ranskalaisiin punnerruksiin. Tangon halkaisija on 30 mm, joten se sopii kaikkiin 30 mm levypainoihin. Mukana tulevat kaksi jousilukkoa pitävät levypainot turvallisesti paikoillaan harjoittelun aikana.

Gymstick Kulmatanko 7 kg painaa juuri sopivasti, jotta voit haastaa lihaksesi tehokkaasti ilman liiallista rasitusta nivelelle. Tämä kulmatanko on erittäin kestävä ja sopii erinomaisesti sekä koti- että kuntosalikäyttöön. Hanki Gymstick Kulmatanko 7 kg ja anna hauis- ja ojentajalihaksillesi tarvitsemaansa haastetta ja kasvumahdollisuuksia.

3. Kulmatanko hauistanko: FitNord EZ-tanko

Kulmatanko hauistanko

Tämä kulmatanko eli EZ-tanko on voimaharjoittelun peruspilari, jota ei kannata jättää väliin. Tämä korkealaatuinen tanko on valmistettu kestävästä kromatusta teräksestä, joka takaa sen pitkän käyttöiän ja kestävyyden rankoissakin treeneissä. Otepinnan karhennus parantaa otteen pitoa ja antaa sinulle paremman tuntuman lihaksiin.

Kulmatangon pituus on 120 cm, joten se sopii erinomaisesti hauiskääntöihin ja ranskalaiseen punnerrukseen. Otepinnan maksimileveys on 79,5 cm ja leveys karhennusten ulommasta reunasta toiseen on 55 cm. Karhennusten leveys on 20 cm ja otepaksuus noin 25 mm. Päiden paksuus on 50 mm, joten ne sopivat kaikkiin standardilevyihin.

Tämän kulmatangon päässä on tilaa levyille ja lukolle 19 cm, joten voit käyttää tätä tankoa monipuolisesti erilaisten levypainojen kanssa. Tämä kulmatanko painaa noin 8,5 kg, joten se on juuri sopivan painoinen, jotta voit haastaa lihaksesi tehokkaasti.

Hanki tämä korkealaatuinen kulmatanko ja tuo treeneihisi lisää monipuolisuutta ja tehokkuutta. Tämä kulmatanko on erinomainen valinta niin koti- kuin kuntosalikäyttöönkin. Hanki nyt tämä kulmatanko ja kehitä hauis- ja ojentajalihaksiasi entistä tehokkaammin.

4. Laadukas hauistanko: FitNord kulmatanko

Laadukas hauistanko

Etsitkö korkealaatuista mutkatankoa voimaharjoitteluun? Tässä se on! Tämä kromattu terästanko on suunniteltu erityisesti hauistreeniin ja ranskalaiseen punnerrukseen. Sen karhennettu otepinta takaa erinomaisen pidon treenin aikana.

Tämä kestävä mutkatanko on 120 cm pitkä ja sen päiden halkaisija on 30 mm. Se mahtuu kätevästi lähes kaikkien levypainojen kanssa, ja mukana tulevat lukoilla varustetut jousilukot pitävät painot turvallisesti paikoillaan.

Tämä mutkatanko tarjoaa erinomaisen tasapainon ja kestävyyden, joten voit treenata turvallisesti ja tehokkaasti. Sen maksimikuorma on jopa 200 kg, joten se kestää todella vaativankin treenaajan haasteet.

Tämä mutkatanko on suunniteltu huolella ja sen mitat ovat tarkkaan harkitut. Sen maksimioteleveys on 80 cm ja karhennusten leveys 20 cm. Tanko painaa noin 6,5 kg lukkojen kanssa, joten se on helppo liikuttaa paikasta toiseen.

Tämä mutkatanko on loistava valinta kaikille, jotka haluavat kehittää hauislihaksiaan ja vahvistaa ylävartaloaan. Osta nyt ja aloita tehokas voimaharjoittelu!

5. Edullinen hauistanko: FitNord kierrelukko

Edullinen hauistanko

Tämä kulmatanko on erinomainen lisäys voimaharjoitteluvälineistöön! 120 cm pitkä tanko sopii hyvin esim. hauiskääntöihin tai ranskalaisiin punnerruksiin. Tämä laadukas levypainotanko on valmistettu kestävästä kromatusta teräksestä, joka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Otepinnassa on karhennus, joka antaa hyvän pidon treenaamiseen.

Hauistanko kokemuksia

Hauistankojen käyttö on suosittua niin koti- kuin kuntosaliharjoittelussa. Hankkimalla laadukkaan hauistangon voi treenistä saada vieläkin tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Olemme koonneet yhteen kolmen henkilön kokemukset eri hauistangoista ja etsineet niistä parhaat vaihtoehdot.

Jaska, Erkko ja Iida ovat kaikki pitkään harrastaneet voimaharjoittelua ja käyttäneet hauistankoa säännöllisesti. He ovat testanneet useita erilaisia hauistankoja, joten heiltä löytyy kokemusta niin monipuolisista treenivälineistä kuin perinteisemmistä vaihtoehdoista. Seuraavaksi he kertovat, millaisia kokemuksia heillä on eri hauistangoista.

Jaskan suosikki on Gymstick Kulmatanko 7 kg. Tämä kulmatanko on hänen mielestään kestävä ja erittäin helppo käyttää. Sen avulla hauikset saa treenattua tehokkaasti ja mukavasti. Jaskan mukaan tärkeintä on, että tanko tuntuu kädessä hyvältä, ja tämä kulmatanko sopii hänelle täydellisesti.

Erkko taas suosittelee Mutkatankoa. Hän pitää sen muotoilusta ja ergonomisesta otteesta. Erkon mielestä tämä hauistanko on erinomainen valinta, jos haluaa treenata hauiksia eri kulmista ja lisätä vaihtelua treeniin. Mutkatankoa on myös helppo käsitellä, joten se sopii hyvin aloittelijoille.

Iidan suosikki on Kulmatanko eli EZ-tanko. Tämä tanko on hänen mielestään erittäin monikäyttöinen ja sopii hyvin erilaisiin hauistreenauksiin. Se on myös kevyt ja helposti käsiteltävä. Iidan mukaan tämä hauistanko on erinomainen valinta, jos haluaa treenata hauiksia monipuolisesti.

Kaiken kaikkiaan näiden kolmen henkilön kokemukset eri hauistangoista ovat erittäin positiivisia. Jokaisella on oma suosikkinsa, joka sopii parhaiten juuri heidän tarpeisiinsa. Onkin tärkeää miettiä omia tarpeitaan ja tavoitteitaan ennen hauistangon hankkimista. Laadukas hauistanko voi kuitenkin olla erittäin hyödyllinen lisä treenivälineistöön, ja sen avulla voi saada treenistä entistä tehokkaampaa ja tuloksellisempaa.

Miten valita paras hauistanko?

Hauistanko on monipuolinen treeniväline, joka auttaa kehittämään hauislihaksia tehokkaasti. Valitessa sopivaa hauistankoa kannattaa ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten tarkoitus, materiaalit, pituus ja paino.

Tarkoitus: Mihin tarkoitukseen hauistankoa tarvitset. Onko se tarkoitettu kotikäyttöön vai kuntosalille? Minkä tyyppisiä liikkeitä haluat tehdä? Vai haluatko vain yleisen hauistankon monipuolisiin käyttötarkoituksiin?

Materiaalit: Hauistangot valmistetaan yleensä teräksestä, messinkiseoksesta tai alumiinista. Teräksiset hauistangot ovat yleisin vaihtoehto, sillä ne ovat kestäviä ja kestävät suurempia painoja. Messinkiseoksesta valmistetut tangot ovat kevyempiä ja helpommin käsiteltäviä, mutta niiden kestävyys on hieman heikompi kuin teräksisten. Alumiiniset hauistangot ovat kevyimpiä, mutta niitä käytetään yleensä kevyemmissä treeneissä.

Pituus: Hauistangon pituus on tärkeä tekijä valinnassa. Pitkät hauistangot ovat hyviä, jos haluat tehdä leveämmän otteen liikkeitä. Lyhyempiä hauistankoja suositellaan, jos haluat tehdä kapeampaa otetta vaativia liikkeitä. Standardi pituus on yleensä 120 cm, mutta niitä löytyy myös lyhyempiä ja pidempiä versioita.

Paino: Hauistangon paino on myös tärkeä tekijä. Keveämmät hauistangot sopivat aloittelijoille ja niille, jotka haluavat kevyempää treeniä. Raskaammat hauistangot ovat suositeltavia, jos tavoitteena on kehittää lihasmassaa tai tehdä raskaampia liikkeitä.

Lukot: Hauistankojen mukana tulee usein jousilukkoja tai kierrelukkoja, jotka pitävät levypainot paikoillaan. Kannattaa valita tangot, jotka tulevat lukkojen kanssa, sillä ne ovat yleensä parempia laadultaan ja pitävät painot turvallisesti paikoillaan.