Paras crosstrainer kotiin – 10 parasta (2023)

paras crosstrainer vertailu

Paras crosstrainer on erinomainen laite, joka tarjoaa täydellisen kestävyys- ja lihaskuntotreenin samanaikaisesti. Tämän vuoksi olemme tehneet tutkimustyötä ja löytäneet parhaat crosstrainerit, jotka sopivat täydellisesti kotiin.

Tässä artikkelissa esittelemme kymmenen parasta crosstraineria, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Joten, jos etsit tapoja pysyä kunnossa kotona, älä missaa tätä artikkelia!

Parhaat crosstrainerit

 1. Paras crosstrainer – Tunturi Platinum PRO.
 2. Hyvä crosstrainer – FitNord Hiker 1000F.
 3. Laadukas crosstrainer – Gymstick FTR 90.
 4. Hiljainen crosstrainer – Tunturi C25 Competence.
 5. Pieni crosstrainer – Reebok ZJET 460.
 6. Halpa crosstrainer – FitNord Hiker 100R.
 7. Edullinen crosstrainer – Titan Life C35.
 8. Kestävä crosstrainer – Tunturi C50 Performance.
 9. Takavetoinen crosstrainer – FitNord Hiker 200R.
 10. Hyvä crosstrainer kotiin – Tunturi C20 Competence.

1. Paras crosstrainer – Tunturi Platinum PRO

paras crosstrainer

Tunturi Platinum Crosstrainer on kaiken tarvitsemasi crosstrainerilta ja enemmänkin! Tämä laite on yhdistelmä kestävyyttä, tyylikkyyttä ja monipuolisuutta. Sen tukeva runko ja ergonominen muotoilu takaavat, että harjoittelu on mukavaa ja tehokasta.

Näyttävä design lisää kotisi tyylikkyyttä ja laitteen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja selkeä. 43 ohjelman avulla voit säätää laitetta henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivaksi ja PC-liitännän avulla voit tallentaa edistymisesi ja seurata sitä tarkasti. Tämän lisäksi sähkömagneettinen induktiojarru ja 58 vastustasoa varmistavat, että harjoittelusi on aina haastavaa.

Tämä laite on myös erittäin tilava, joten se sopii kaikenkokoisille käyttäjille, ja siirtopyörien ansiosta sen liikuttaminen on helppoa. Tunturi Platinum Crosstrainer on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kuntoilla kotona, mutta eivät halua tinkiä laadusta ja monipuolisuudesta.

2. Hyvä crosstrainer – FitNord Hiker 1000F

Hyvä crosstrainer

FitNord Hiker 1000F Crosstrainer on uuden ajan kotikuntoilulaitteiden huipputuote. Se tarjoaa käyttäjälleen paitsi kunnon treenivastuksen, myös suuren kosketusnäytön, monipuoliset ohjelmat ja wifi-yhteyden lukuisilla multimediasovelluksilla.

Crosstrainerin sähkömagneettivastus takaa miellyttävän ja tasaisen polkutuntuman. Laite sopii kaikenkuntoisille, sillä sen 50 cm askelpituus muistuttaa hiihtoliikettä ja on samalla nivelille säästävä. Laitteessa on myös kätevä juomapullon säilytyspaikka.

Crosstrainerissa on 10,1 tuuman värillinen kosketusnäyttö, jonka avulla voi käyttää monipuolisia ohjelmia. Laitteessa on 12 esiasennettua treeniohjelmaa ja pikakäynnistys. Lisäksi ohjelmisto sisältää intervalliharjoituksen, jatkuvan tehon tilan, tavoitesykeohjelman ja oman reitin kartoituksen Google Mapsin avulla. Näytöltä voi seurata aikaa, matkaa, nopeutta, kalorikulutusta, sykettä ja sykealueita.

Hiker 1000F Crosstrainerissa on myös WiFi- ja Bluetooth-yhteys sekä useita multimediasovelluksia, kuten Netflix, YouTube, Spotify, Facebook, Twitter ja Instagram. Laitteen paino on 83 kg, mutta se on silti helppo siirrellä kantokahvan ja siirtopyörien avulla. Laite on myös vankkaa tekoa, joten se kestää kovaa käyttöä.

Etuvetoisessa crosstrainerissa vauhtipyörä sijaitsee laitteen etuosassa, mikä tekee siitä vakavamman ja jämäkämmän verrattuna takavetoisiin malleihin. Laitteen maksimikuormitus on 135 kg. Se on myös itsegeneroiva, joten se luo oman käyttösähkönsä. Laitetta ei siis tarvitse kytkeä pistorasiaan, vaan käyttäjä tuottaa sähkövirran näytölle.

Laitteen pituus on ainoastaan 159,5 cm, joten se ei vie paljon tilaa kotona. Lisäksi sen ulkomuoto on tyylikäs, joten se sopii jokaisen sisustukseen. FitNord Hiker 1000F Crosstrainer on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nostaa kotikuntoilunsa uudelle tasolle.

3. Laadukas crosstrainer – Gymstick FTR 90

 Laadukas crosstrainer

Gymstick FTR90 crosstrainer on erinomainen valinta aktiiviselle kuntoilijalle, joka haluaa kompaktin ja tyylikkään crosstrainerin. Tämä kestävä laite tarjoaa pitkän (46 cm) ja sulavan liikeradan sekä erittäin tasaisen, hiihtävän askelluksen. FTR 90 crosstrainerin askelpituus on 46 cm ja korkeus nousee noin 17 senttimetriin. Jalustan rullat ovat riittävän suuret, jotta jalustat pysyvät hyvin paikallaan, ja sivuun asennetuilla varmistusosilla varmistetaan, että jalusta ei hypi pois kiskoiltaan edes kovassa menossa.

Tämä crosstrainer on varustettu tietokoneohjatulla magneettivastuksella, joka tarjoaa monipuolisuutta, tehoa ja vaihtelua harjoitteluun. Näytöstä löytyvä tuuletin tuo ripauksen luksusta tehokkaan treenauksen keskelle. FTR 90 crosstrainer vie etuvetoisena laitteena yllättävän vähän tilaa ja on siksi hyvä ratkaisu pienemmän kodin kuntoilulaitteeksi.

4. Hiljainen crosstrainer – Tunturi C25 Competence

Hiljainen crosstrainer

Tunturi Competence C25 on ihanteellinen crosstrainer kotikuntoilijalle, joka haluaa edullisen ja simppelin laitteen perustreeniin. Tämä etuvetoinen crosstrainer on helppo käyttää ja siinä on manuaalisesti säädettävä kestomagneettivastus 8 eri vastustasolla. Laitteessa on myös 3 erilaista ohjelmaa, jotka ovat helposti käytettävissä selkeältä LCD-näytöltä. Competence C25 on suunniteltu kuntoilijalle, joka haluaa keskittyä perustreeniin ohjelmien monimutkaisuuden sijaan. Jos kaipaat monipuolisempia harjoitusohjelmia, suosittelemme Tunturi Performance C55 -crosstraineria.

C25-crosstrainerin voi sijoittaa kotona minne vain, sillä laite toimii paristoilla eikä vaadi verkkovirtaa. Laitteessa on myös siirtopyörät, joten sen siirtely paikasta toiseen on vaivatonta. Tunturi Competence C25 on hyvä valinta kotikuntoilijalle, joka haluaa helppokäyttöisen ja edullisen crosstrainerin perustreeniin.

5. Pieni crosstrainer – Reebok ZJET 460

Pieni crosstrainer

Reebok Zjet 460 Crosstrainer on aktiivisille kotikuntoilijoille suunniteltu tehokas laite. Bluetoothin ja Reebok Fitness -kuntoilusovelluksen ansiosta harjoittelusi nousee uudelle tasolle. Voit räätälöidä treenisi yksilöllisten harjoittelutoiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

ZJET 460:ssa on 24 vastustasoa ja 19 ohjelmaa, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi helpommin. Laite on varustettu 9 kg:n vauhtipyörällä, mikä tarkoittaa, että harjoittelu on sujuvaa ja tehokasta. LED-näyttö näyttää tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, ajan, etäisyyden, kalorit, pulssin ja sykkeen. Laite lukee sykkeen reaaliajassa, jotta voit varmistaa, että harjoittelu tapahtuu oikeassa sykealueessa.

Reebok Fitness -sovelluksen avulla voit seurata langattomasti harjoittelusi edistymistä. Lisäksi laite on varustettu siirtopyörillä, joten sen siirtely paikasta toiseen on helppoa. Laite toimii verkkovirralla ja sen käyttäjän enimmäispaino on 120 kg. Treenaa tehokkaasti ja saavuta tavoitteesi Reebok Zjet 460 Crosstrainerilla!

6. Halpa crosstrainer – FitNord Hiker 100R

Halpa crosstrainer

FitNord Hiker 100R on täydellinen crosstrainer kotikäyttöön. Se on helppo käyttää ja sen avulla voi polttaa rasvaa ja kohottaa kuntoa tehokkaasti ja turvallisesti. Crosstrainerin nivelystävällinen liikerata aktivoi koko kehoa ja tarjoaa kahdeksan eri vastustasoa, joten laite sopii niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineille kuntoilijoille.

Crosstrainerin suurikokoiset jalansijat antavat hyvän pidon ja ergonomisesti muotoillut käsikahvat mahdollistavat sopivan otteen eripituisille käyttäjille. Selkeältä ja helppokäyttöiseltä näytöltä voi seurata aikaa, matkaa, nopeutta, kulutettuja kaloreita sekä sykettä, jonka laite mittaa käsikahvojen sensoreilla. Vastusta voi säätää manuaalisesti vastuksensäätörullasta.

FitNord Hiker 100R on kompakti crosstrainer tukevalla teräsrungolla. Rungon jämäkkyydestä huolimatta se on näppärän kokoinen ja vie lattiatilaa vain 125 cm pituussuunnassa. Crosstrainerin liikutteleminen on helppoa edessä olevien siirtopyörien avulla. Lisäksi sen tyylikäs ulkonäkö sopii kaikkiin koteihin.

FitNord Hiker 100R tarjoaa erinomaiset ominaisuudet edulliseen hintaan kotikuntoilijan peruskäyttöön. Aktiivikuntoilijoille, jotka kaipaavat enemmän vastusta ja monipuolisia harjoitusohjelmia, suosittelemme FitNord Hiker 300F -mallia.

7. Edullinen crosstrainer – Titan Life C35

Edullinen crosstrainer

Titan Life C35 on täydellinen valinta kotikuntoilijalle, joka haluaa parantaa kuntoaan ja saavuttaa terveemmän elämäntyylin. Tämä takavetoinen crosstrainer tarjoaa sulavan ja tasaisen liikkeen, joka aktivoi tehokkaasti koko kehoa. Crosstrainerin 33 cm askelpituus mahdollistaa optimaalisen liikeradan, joka on miellyttävä ja nivelystävällinen. Vastuspyörä painaa 6 kg ja vastustasoja on 16, joten voit helposti säätää vastuksen sopivaksi tavoitteesi mukaan.

Titan Life C35 on varustettu käsisykesensoreilla, joiden avulla voit seurata sykettäsi treenin aikana. Laitteessa on myös monipuolinen LCD-näyttö, joka näyttää tärkeät tiedot kuten aika, nopeus, etäisyys, kulutetut kalorit ja käsisykesensorit. Crosstrainerissa on 10 ohjelmaa, joten voit helposti valita sopivan harjoitusohjelman oman tavoitteesi mukaan.

Titan Life C35 on suunniteltu kestäväksi ja helppokäyttöiseksi kotikäyttöön. Laitteen maksimikäyttäjäpaino on 120 kg ja sen mitat ovat 125 x 69 x 162 cm. Crosstrainerin kompakti koko mahdollistaa sen käytön pienessäkin tilassa. Laitetta on helppo liikutella paikasta toiseen sen siirtopyörien ansiosta.

Titan Life C35 on huippuluokan laite, joka tarjoaa laadukkaan kuntoilukokemuksen edullisesti. Laitteen takuu kotikäytössä on 24 kk ostopäivästä. Tämä crosstrainer auttaa sinua saavuttamaan terveemmän elämäntyylin ja paremman fyysisen kunnon, ja on täydellinen valinta kotikuntoiluun.

8. Kestävä crosstrainer – Tunturi C50 Performance

Kestävä crosstrainer

Tunturi Performance C50 on takavetoinen crosstrainer, joka on suunniteltu vakaville treenaajille. Tämä monipuolinen crossari tarjoaa 32 eri vastustasoa ja monipuoliset ohjelmat, jotka varmistavat haastavan treenin kaiken tasoisille kuntoilijoille. Crosstrainerin elliptinen polkimien liikerata tekee harjoittelusta miellyttävää ja ergometrin avulla voit tarkkailla harjoittelusi edistymistä.

Performance C50 on myös tyylikkään musta ja urheilullinen muotoilultaan. Voit helposti seurata omaa viihdettäsi treenin aikana, sillä crosstrainerissa on kätevä tablettiteline. Laitteen siirtely paikasta toiseen on helppoa siirtopyörien ansiosta.

Samassa hintaluokassa moni asiakas vertaa Tunturi Performance C50 -crosstraineria FitNord Hiker 300F -etuvetoiseen crosstraineriin. Mutta Performance C50 tarjoaa monipuolisemmat ominaisuudet, joten se onkin erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat vakavasti treenata kotona.

9. Takavetoinen crosstrainer – FitNord Hiker 200R

Takavetoinen crosstrainer

FitNord Hiker 200R Crosstrainer on kompakti ja tyylikäs valinta kotikuntoiluun. Vaikka ulkonäkö on siro, sisältää Hiker 200R suuren 7 kilon vauhtipyörän, joka antaa sulavan ja miellyttävän tuntuman harjoitteluun. Laitteessa on kahdeksan eri vastustasoa, joten se sopii niin aloittelijalle kuin pidemmälle ehtineelle kuntoilijalle.

Crosstrainerissa on helppokäyttöinen näyttö, joka seuraa aikaa, matkaa, nopeutta, kalorikulutusta, kokonaismatkaa ja sykettä. Analoginen sykevastaanotin yhdistää oman sykevyösi laitteeseen, joten voit seurata sykettäsi näytöltä. Kädensijoissa on myös sykeanturit ja teline tabletille ja puhelimelle.

FitNord Hiker 200R on kompakti ja kevyt crosstrainer, joka vie vain vähän tilaa kotona. Laitetta on helppo siirrellä sen keveyden ansiosta. Crosstrainerin maksimikuormitus on 120 kg, joten se sopii useimmille kuntoilijoille.

Valitse FitNord Hiker 200R, jos etsit vankan rakenteen, kunnon vauhtipyörän, miellyttävän helppokäyttöisyyden ja tilaa säästävän muotoilun yhdistelmää.

10. Hyvä crosstrainer kotiin – Tunturi C20 Competence

hyvä crosstrainer kotiin

Tunturi Competence C20 on takavetoinen crosstrainer, joka on suunniteltu helpoksi ja mukavaksi käyttää. Laitteessa on 8 eri vastustasoa, jotka voi säätää helposti manuaalisesti, sekä 3 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisuutta treeniin. Laitteen selkeä LCD-näyttö tekee ohjelmien käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Tämä crossari on erinomainen valinta aloittelijalle tai treenaajalle, joka haluaa keskittyä perustreeniin. Competence C20 on myös erittäin käytännöllinen, sillä se toimii paristoilla eikä tarvitse verkkovirtaa. Sen ansiosta laitetta voi sijoittaa vapaasti minne haluaa kotona.

Competence C20 on tyylikkään muotoiltu crosstrainer, joka on melko pienikokoinen. Sen kätevät siirtopyörät helpottavat laitteen siirtelyä paikasta toiseen. Tämä crossari on siis erinomainen valinta niille, jotka haluavat helposti käytettävän ja käytännöllisen crosstrainerin kotiinsa.

Mikä on crosstrainer?

Crosstrainer, tai ristikkäistreenari, on kuntolaite. Crosstrainerin avulla voit harjoitella koko kehoa tehokkaasti ja parantaa kestävyyttäsi, koska se tarjoaa kokonaisvaltaista harjoittelua. Crosstraineria käytetään myös yleisesti kuntosalilla, mutta sen suosio kotikäytössä on kasvanut, koska sen avulla voit harjoitella kotona silloin kun aikaa tai halua lähteä ulos ei ole.

Crosstrainer on suunniteltu jäljittelemään juoksuliikettä, mutta ilman sitä aiheuttamaa rasitusta nivelille. Laite koostuu kahvoista, joissa on sykeanturit, joiden avulla voit mitata sykettäsi, ja polkimista, jotka on suunniteltu liikkumaan sekä edestakaisin että ylös ja alas. Kun käytät crosstraineria, koko kehosi liikkuu, jolloin voit harjoitella samalla sekä jalkojasi että ylävartaloasi.

Crosstrainer on erittäin tehokas kuntolaite, koska se parantaa kestävyyttäsi ja auttaa sinua polttamaan kaloreita. Voit säätää vastuksen tason helposti, mikä tekee harjoittelusta haastavampaa ja auttaa sinua kehittämään lihaksiasi. Monissa crosstrainer-malleissa on myös useita erilaisia ​​harjoitusohjelmia, joiden avulla voit saavuttaa erilaisia ​​kuntoilutavoitteita, kuten rasvanpolttoa, kestävyyden parantamista tai lihasten kehittämistä.

Crosstrainerin käyttäminen on myös erittäin helppoa ja turvallista, koska laitteen liikkeet ovat pehmeitä ja vähemmän rasittavia niveleillesi verrattuna juoksuun tai muihin korkean vaikutuksen harjoituksiin. Lisäksi, jos sinulla on nivelvaivoja tai olet loukkaantunut, crosstrainer on hyvä vaihtoehto, koska se auttaa sinua harjoittelemaan ilman kipua tai riskejä.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan crosstrainerin kotiisi, kannattaa harkita laitteen ominaisuuksia, kuten sen koko, vastusjärjestelmä ja harjoitusohjelmat. Crosstrainer on erinomainen lisä kotikuntoiluun ja auttaa sinua kehittämään kestävyyttäsi ja parantamaan yleistä kuntoa.

Miten valita paras crosstrainer?

Crosstrainer eli ristikkäistreenari on tehokas kotikuntoilulaite. Se on erityisesti suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltaista harjoittelua, joka vahvistaa koko kehoa ja parantaa kestävyyttä. Crosstraineria käytetään yleisesti myös kuntosalilla, mutta se on erittäin suosittu kotikäytössä, koska sen avulla voi kuntoilla tehokkaasti kotona silloin kun aikaa tai halua lähteä ulos ei ole.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan crosstrainerin kotiin, mutta et ole varma siitä, kuinka valita paras laite, seuraavat vinkit auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan mallin.

 1. Käyttötarkoitus

Mieti käyttötarkoituksesi tarkkaan. Jos olet aloitteleva kuntoilija, tarvitset todennäköisesti erilaista laitetta kuin henkilö, joka on kokenut treenaaja. Lisäksi, jos tarkoituksenasi on käyttää crosstraineria kotona, tarvitset todennäköisesti erilaisen laitteen kuin jos käytät sitä kuntosalilla.

 1. Koko ja paino

Crosstrainerin koko ja paino ovat myös tärkeitä tekijöitä. Ennen kuin ostat laitteen, sinun on varmistettava, että sinulla on riittävästi tilaa sille ja että voit käyttää sitä mukavasti. Laitteen paino on myös tärkeä, sillä jos se on liian raskas, sen siirtäminen voi olla hankalaa.

 1. Vastusjärjestelmä

Crosstrainerin vastusjärjestelmä on tärkeä tekijä sen valinnassa. Vastusjärjestelmä määrittää kuinka vaikeaa laitteella treenaaminen on. Joissakin malleissa vastusjärjestelmä on manuaalinen, kun taas toisissa siinä on erilaisia ​​sähköisiä asetuksia, jotka määrittävät vastuksen tason.

 1. Harjoitusohjelmat

Crosstrainerin harjoitusohjelmat ovat myös tärkeitä. Jotkut mallit tarjoavat vain perustoimintoja, kun taas toisissa on monia erilaisia ​​harjoitusohjelmia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tiettyjä kuntoilutavoitteita.

 1. Hinta

Crosstrainerin hinta on tärkeä tekijä sen valinnassa. Halvemmat mallit voivat olla houkuttelevia, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin kalliimmat vaihtoehdot.

Crosstrainer vai kuntopyörä? Huomaa ero!

Crosstrainer tarjoaa monia etuja verrattuna juoksumattoon tai kuntopyörään, jotka ovat myös suosittuja kuntolaitteita. Mieti näitä ennen kuin alat vertailemaan kuntopyörää crosstraineriin.

 1. Kokonaisvaltainen harjoittelu: Crosstrainer tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoittelun, joka vaikuttaa sekä ylä- että alavartaloon. Tämä johtuu siitä, että laite jäljittelee juoksuliikettä, mutta ilman sitä aiheuttamaa rasitusta nivelille. Kun käytät crosstraineria, koko kehosi liikkuu, jolloin voit harjoitella samalla sekä jalkojasi että ylävartaloasi.
 2. Vähemmän vaikutus nivelille: Crosstrainerin liikkeet ovat pehmeitä ja vähemmän rasittavia niveleillesi verrattuna juoksuun tai muihin korkean vaikutuksen harjoituksiin. Tämä tekee crosstrainerista erinomaisen vaihtoehdon, jos sinulla on nivelvaivoja tai olet loukkaantunut.
 3. Korkea kalorinkulutus: Crosstrainer on erittäin tehokas kuntolaite, koska se parantaa kestävyyttäsi ja auttaa sinua polttamaan kaloreita. Crosstrainerin avulla voit säätää vastuksen tason helposti, mikä tekee harjoittelusta haastavampaa ja auttaa sinua kehittämään lihaksiasi. Monissa crosstrainer-malleissa on myös useita erilaisia ​​harjoitusohjelmia, joiden avulla voit saavuttaa erilaisia ​​kuntoilutavoitteita, kuten rasvanpolttoa, kestävyyden parantamista tai lihasten kehittämistä.
 4. Helppo ja turvallinen käyttää: Crosstrainerin käyttäminen on myös erittäin helppoa ja turvallista, koska laitteen liikkeet ovat pehmeitä ja vähemmän rasittavia niveleillesi. Lisäksi, jos sinulla on nivelvaivoja tai olet loukkaantunut, crosstrainer on hyvä vaihtoehto, koska se auttaa sinua harjoittelemaan ilman kipua tai riskejä.
 5. Monipuolinen harjoittelu: Crosstrainerin avulla voit vaihdella harjoitustasi ja kehittää eri lihasryhmiä. Voit käyttää laitetta myös eri tavoin, kuten eteen- ja taaksepäin, ylös ja alas tai ristiaskelein. Crosstrainerin monipuolisuus tekee siitä erittäin tehokkaan ja viihdyttävän harjoittelumuodon.

Crosstrainer hyödyt

Crosstrainer on käytännössä yksi tehokkaimista kuntoilulaitteista, mitä voi vain olla. Sen vuoksi se myös mahdollistaa monenlaiset terveyshyödyt, jotka voivat olla jopa todella mittavat parhaimmillaan. Nyt kerromme viisi asiaa, joihin crosstrainer vaikuttaa terveydessäsi.

 1. Parantaa sydämen terveyttä: Crosstrainer on erinomainen laite sydämen terveyden parantamiseksi. Harjoittelu crosstrainerilla parantaa verenkiertoa ja auttaa vahvistamaan sydänlihasta. Säännöllinen crosstrainer-harjoittelu vähentää myös sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.
 2. Polttaa kaloreita:Crosstrainer on tehokas laite kaloreiden polttamiseen. Crosstrainerin avulla voit polttaa jopa 600 kaloria tunnissa, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan laitteen painonpudotukseen. Crosstrainerin monipuolisuus tarjoaa myös erilaisia ​​vastusasetuksia ja harjoitusohjelmia, joiden avulla voit harjoitella eri tavoin ja polttaa kaloreita tehokkaasti.
 3. Vahvistaa lihaksia: Crosstrainerin käyttö vahvistaa lihaksia, erityisesti jalkoja, reisiä, pakaroita ja ylävartaloa. Crosstrainerilla voit myös säätää vastusta, mikä tekee harjoittelusta haastavampaa ja auttaa sinua kehittämään lihaksiasi.
 4. Parantaa kestävyyttä :Crosstrainerin avulla voit parantaa kestävyyttäsi ja kuntoa. Crosstrainer-harjoittelu kehittää hengitys- ja verenkiertojärjestelmää, mikä auttaa kehoasi toimimaan tehokkaammin fyysisen aktiivisuuden aikana. Säännöllinen crosstrainer-harjoittelu auttaa myös parantamaan kestävyyttäsi ja suorituskykyäsi.
 5. Vähentää stressiä: Crosstrainer-harjoittelu voi auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta. Harjoittelu vapauttaa endorfiineja, jotka ovat kehon luonnollisia mielihyvähormoneja. Crosstrainerin avulla voit myös keskittyä harjoitteluun ja unohtaa päivittäiset huolesi ja stressin.